Olen 42 aastane naine. Elan imelisel Haanimaal Lõuna-Eestis ja mind kutsub ka kogu aeg Hiiumaa. Huvi looduse ja selle hingestatuse vastu on mul olnud kogu aeg. Ma olen alati uskunud, et looduses ja taevas on vägi, on keegi, kellega peab arvestama ja keda peab austama- hoidma.

Sellest huvist lähtudes, läksin peale keskkooli õppima Räpinasse keskkonnakaitset. Sealt saadud teadmised toetasid minu otsuseid edaspidises elus- märkasin nüüd juba teadlikumalt kõike endal ümber ja inimest selle osana.

Meheleminek viis mind Võrumaa mägisele maale, kust ammutasin hulgaliselt teadmisi kohaliku eluviisi, kombestiku, keele ja loodususu kohta. Olen mõistnud, et loodusega on võimalik kontakti saada kui tunned läbi südame, austad Maad ja usud, et Ta on võimsam kui inimesed.

2012 aastal läksin õppima Tartusse Krautmanni Terviseakadeemiasse pärimusmeditsiini, kust kujunes välja suurem huvi kaani- ja saunateraapia vastu.
2015. aastal viis mind läbi numbrite jada tee Ingelliku reikini, mis avas mulle taevased kingitused ja ingelliku olemuse, mõistsin meditatsiooni olemust ja piiramatuid võimalusi läbi selle. Mu süda avanes tänutundele, armastusele, rõõmule ja headusele.
Elu on headust, armastust ja küllust täis, oska seda lihtsalt oma ellu paluda ja märgata!

2016. aasta kevad paiskas mind tantra teele, mis tõi uue ärkamise ja enese avastamise. Sain sügavamalt aru, mis loomise vägi on Naises, kuidas seda avada ja kuidas tuua rohkem armastust ja naudinguid oma ellu. Naised on imelised haldjalikud olendid, kes vibreerivad armastuse energias, kui neil lastakse olla Naised oma meestele, armsad ja hoolitsevad Emad oma lastele. Ka mees võidab sellest lõputult, kui oskab avada naise sügavama olemuse, on talle toeks ja austab teda.
Meestele toob tantrateraapia juurde julgust käia mehelikkuse rada ja tekib ego terviklikkus rahulolust olla Mees.

Tantra teega kõrvuti tantsiskles minu ellu vabastav tants, mis on minu arvates üks parimaid ja kiiremaid viise puhastada keha vanadest mustritest, hoiakutest ja energeetilistest blokeeringutest. Tants teeb vabaks ja elu on lihtsam nautida. Tantsu ja teadlikku liikumist põimin ka oma koolitustesse ja igapäevasesse ellu.

2018 aasta novembrist hakkasin käima Avaloni jumalannade rada. Looduse jumalannad on toonud mu ellu müstikat, salapära, sügavaid tarkusi loodusest ja minust endast, olen avanenud oma tõelisele väele...see teekond jätkub....

Ma tänan oma arenguteel olevaid õpetajaid- Naisi ja Mehi. Ma tänan oma kolme tütrekest ja kaaslast, kes on mind minu otsingutel alati toetanud. Minu Hinge on voolinud ja täiustanud:  Kõige Olemasoleva Looja, Emake Maa, Minu ema Sirje ja isa Heino, Sõsarad, Jaya, Leyolah, Külli Hansen, Alar Krautman, Eda Veeroja, Buster Radvik, Sanna Sanita, Urmas Silman, Colin P. Sisson, Sandra Pijl, Triin Anni, Katri Ristal, Kristina Paškevicius, Devi Loreena, Heli Ayera, Igor Earthchild, Anubis, Indra Reinpuu ja Virve Adeline  Amaryllis.

Iga päev on õppimise, kogemise, armastuse ja naudingu päev, võta selleks aega ja lihtsalt ole.....

Aitäh, Teile, kes Te leiate tee minu juurde!

Sa oled imeline inimene!

Armastusega,
Egle

Minu läbitud kursused